Otsing

Loading

Konveierid ja konveierkaalud - toodangu täppismõõtmine, Apeco Group OÜ


Põhjamaine partnerettevõte Apeco on materjali käitlusseadmete tootja, kelle tooteportfell koosneb põhiliselt konveierlahendusest, konveierkaaludest, konveieri komponentidest ning karjääriseadmete varuosadest. Aidanud oma klientidel töödelda, transportida, purustada, ladustada ning liigutada erinevaid materjale.
APECO võimekus olla usaldusväärne partner kliendile, tagab toodangule töökindla lahenduse. Paindlikus Apeco protsessides aitab tulla vastu kliendi erisoovidele. Uudne lähenemine ning julgus olla teistsugune, muudab tooted ainulaadseteks.
Stabiilne tootevaliku täiendamine vastavalt kliendi vajadustele kinnitab soovi olla innovaatiline ettevõte. Kasutades CAD tarkvara ning kaasates kogu meeskonda tootearenduse protsessi loob Apeco uusi viise probleemide lahendamiseks. Apeco leiab kiire ning efektiivse lahenduse igale konkreetsele kliendile lähtuvalt tema soovidest. 
Apeco Group OÜ on Eesti kaubandus-tööstuskoja liige.

Väljavõte TOOTEKATALOOGist

TRUMMELMOOTORID

Apeco pakub nõudlikule kliendile kvaliteet-trummelmootoreid, mis on toodetud Hollandi tootja Van Der Graaf poolt. Van Der Graaf trummelmootori eelised: Kasutatud on kõvasulam hammasrattaid, Korpus [...]

KOONUSPURUSTI VARUOSAD

Pakume erinevast materjalist mitmesuguste profiilidega koonuseid enim levinud koonuspurusti markidele.

ROOTORPURUSTI VARUOSAD

Apeco tootevalikus on esindatud erinevatest materjalidest valmistatud varuosad populaarsematele rootorpurustitele. Lisaks eelmainitule tarnime põlle-plaate, kulumiskindlaid plaate, kinnitusvahendeid jne.

LÕUGPURUSTI VARUOSAD

Tarnime erinevast materjalist mitmesuguste profiilidega lõuaplaate enim levinud lõugpurusti markidele. Meie materjalid on üldjuhul 14%, 18% või 20% Mn sisaldusega [...]



















--
MIN-NOVATION Mining and Mineral Processing Innovation Network
http://mi.ttu.ee/min-novation/eesti/