Otsing

Loading

MIN-NOVATION Eesti partnerite kuues töökoosolek toimub 05.06.2012


Teisipäeval, 05.06.2012, kogunevad kuuendat korda Euroopa Liidu Läänemere programmi projekti MIN-NOVATION Eesti partnerite esindajad töökoosolekule TTÜ mäeinstituuti.

Seekordsel töökoosolekul tuleb arutlusele Mäeinstituudi uute uuringute lühitutvustused, doktorantide ettekanded ning Põlevkivi kompetentsikeskuse tutvustus.
MIN-NOVATION projektis osalevad Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Saksamaa ning Poola teadlased ja eksperdid. Projekti eesmärgiks on Läänemere piirkonna riikide vahelise võrgustiku abil analüüsida kaevandamistegevust Läänemere piirkonna riikides ning anda suunised paremaks maavarade kaevandamiseks. Keskendutakse peamiselt võimalike ehitusmaterjalide tootmise võimalustele, jääkide töötlemis-purustamis-sõelumis-pesemistehnoloogiate analüüsimisele ja kogemuste vahetamisele võrgustiku riikides.

Projekti raames ettevõetavad tegevused on seotud TTÜ mäeinstituudi teadus- ja arendustööga ning uurimustöödega, „Täitmine ja jääkide (jäätmete) haldamine Eesti põlevkivitööstuses“, GRANT8123 -
mi.ttu.ee/ETF8123 ; „Põlevkivi kadudeta ja keskkonnasäästlik kaevandamine“ AR12007 - mi.ttu.ee/etp ja välisprojektiga „Mining and Mineral Processing Waste Management Innovation Network“ VIR491 - mi.ttu.ee/min-novation. Koosolekul osalemine on kutsete alusel.



From 5th MRN meeting in Tallinn, 21.02.2012
--
MIN-NOVATION Mining and Mineral Processing Innovation Network
http://mi.ttu.ee/min-novation/eesti/