Otsing

Loading

TTÜ mäeinstituudi koostööprojekt kaevanduste võimalikust täitmistehnoloogiast


15. detsembril toimus kohtumine TTÜ mäeinstituudis Leedu mäetööstusseadmete ettevõtte JSC Dalmedras esindajatega, et arutada koostöövõimalusi. Ettevõtte poolt olid esindatud tegevjuht Dalius Ablingis ja ärivaldkonna juht Gediminas Daukas. TTÜ mäeinstituudi poolt osalesid dotsent Jüri-Rivaldo Pastarus, spetsialist Vivika Väizene ja assistent Veiko Karu.
Mäeinstituut tutvustas Min-Novationi projekti tegemisi ja lähiaja sündmusi ning Eestis plaanitavat täitmisega kaevandamist. Kokku lepiti järgmine kohtumine, kus tutvustatakse uuemaid tehnoloogiaid teistele mäeettevõtetele Eestis ning see leiab aset 2012. aasta jaanuaris või veebruaris.
Arendatava koostöö raames teostatavad tegevused on seotud TTÜ mäeinstituudi teadus- ja arendustööga ning uurimustöödega “Säästliku kaevandamise tingimused”, GRANT7499 -mi.ttu.ee/ETF7499 ning „Täitmine ja jääkide (jäätmete) haldamine Eesti põlevkivitööstuses“, GRANT8123 - mi.ttu.ee/ETF8123 ja välisprojektiga „Mining and Mineral Processing Waste Management Innovation Network“ VIR491 - mi.ttu.ee/min-novation.
Lisainformatsioon http://mi.ttu.ee/mininghttp://www.dalmedras.lt
Veiko Karu, veiko.karu@ttu.ee
Vivika Väizene, vivika.vaizene@ttu.ee
Jüri-Rivaldo Pastarus, pastarus@cc.ttu.ee

Informatsioon TTÜ veebis: eestikeelne ja inglisekeelne
--
MIN-NOVATION Mining and Mineral Processing Innovation Network
http://mi.ttu.ee/min-novation/eesti/